Magnetterapi der virker

Magnetterapi

Min historie:

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og har arbejdet indenfor sundhedssektoren i snart 30 år. Jeg har altid været åben for nye muligheder for behandlinger, men der har altid skulle være belæg for det, men jeg må ærligt indrømme, at jeg selv var lidt skeptisk på virkningen af magnetsmykkerne, men efter blot 2-3 mdr tager jeg ikke længere smertestillende medicin for min slidgigt i ryggen og en frossen skulder “forsvandt” på 3 dage.
Jeg får nu dagligt positive tilbagemeldinger fra mine kunder, så jeg kan kun sige: Prøv det!!

Det er ikke noget du behøver at skulle tro på, for enten virker det for dig eller også gør det ikke.

Hvordan virker magnetterapi:

Magnetterapi har været kendt gennem mange århundreder og har været brugt til at hele og lindre smerter.

Med vor tids teknologi har man kunnet se en ændring af de røde blodceller på personer, der har gået med magnetsmykker gennem få uger.

Blodcellerne har det med at klumpe sig sammen, men magnetvirkningen gør, at de skilles ad og derved flyder hurtigere og nemmere gennem vores blodbaner. Således får vi tilført ilt og affaldsstofferne transporteres væk mere effektivt.

Når kredsløbet er i orden, er kroppen selv i stand til at hele sig selv op .

Se disse link  : Blodets reaktion på magneter

Carsten Vagn Hansen om energimedicin

 

Den mere uddybende forklaring på magnetismens virkning er følgende:

Menneskene skaber selv svage magnetiske felter.

Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Allerede i 1952 blev dette elektromagnetiske felt, bedre kendt som den menneskelige aura, fotograferet af Dr. Seymion Kirilan med et nyudviklet højfrekvens kamera.

Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist. Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man styre cellernes livsfunktioner. I sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker, at cellernes stofskifte nedsættes. TIlførsel af ilt og næringsstoffer reduceres, og der lagres affaldsstoffer i cellerne.

Behandling med magnetfeltterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårerne udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årerne nedsættes og blodcirkulationen kan øges op til 400%.

Dette er bevist og dokumenteret af Loma LInda sygehuset i USA.

Det medfører et øget stofskifte i cellerne og en øget iltning. Den øgede cirkulation fører også til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarrene. Enzymaktivitet og hormonproduktion stabiliseres, syre og base-balancen i kroppen forbedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme (smerter) vil derfor forsvinde hurtigere.

EFFEKT
For nogles vedkommende mærkes effekten allerede efter få minutter, hvor andre skal gå med smykkerne helt op til 3 mdr., før der mærkes en virkning – og for ca. 20% vedkommende er der slet ingen effekte. De fleste mærker dog effekten indenfor 1-2 uger. Vigtigt er det dog at bemærke, at man skal gå med smykkerne hver dag i mindst 6 timer for at opnå en virkning.

Mange af dem, der ikke føler, at de har opnået en virkning af magnetsmykkerne, holder op med at gå med det indkøbte smykke – og efter kort tid begynder de skavanker, som de lykkeligt havde glemt, de havde, at dukke op igen!

Man skal være opmærksom på, at der kan komme opblussen kortvarigt i de smerter/skavanker, man døjer med, men ved at drikke en masse vand, forsvinder disse hurtigt. Årsagen hertil er, at det er en udrensning af kroppen, der sættes i gang.

LÆS HVORDAN SØREN FRA SANGDUOEN ” KISSER & SØREN” – FIK HJÆLP AF MAGNETERNE – Kisser og Søren